Tuesday 11th of December 2018

Nyugdíjas Klub PDF Nyomtatás E-mail
Tartalomjegyzék
Nyugdíjas Klub
Általánosságban
Minden oldal

Visszatekintés a Nyugdíjas Klub eseményeire

Nyugdíjas klubunk tánccsoportja, mint minden évben sok fellépésnek tesz eleget. Felléptünk burgonyafesztiválon, falunapokon és egyéb más rendezvényeken, melyre nyugdíjas társaink is elkísértek. Mindenhol oklevelet és elismerést kaptunk, ami jó érzéssel tölt el bennünket.
Megünnepeltük klubtagjaink névnapját, születésnapját, verssel, énekkel köszöntve családias hangulatot teremtve.
Kirándulásaink sem maradtak el. Hajdúszoboszlón Európa legnagyobb fürdőjében fürödhettünk. Rengeteg, különböző hőfokú medence, élményfürdő közt lehetett választani. A fürdő területén csónakázó tó, vízibicikli, csúszda biztosítja a kikapcsolódást, szórakozást az odalátogatók számára.
Debrecenben a Nagytemplomot, és egyéb nevezetességeket tekintettük meg. Ellátogattunk a palóc múzeumba, ahol csodálatos ruhákban, csipkékben gyönyörködhettünk. A bormúzeumot sem hagytuk ki, itt a szőlőműveléstől a bornak a hordóba kerüléséig tartó folyamatát, kellékeket, pincerendszert tekinthettük meg az 1800-as évekből. A pincesoron finom borokat kóstolhattunk.
Egyházművészeti kiállítás csodálatos ikonjait és a hozzá kapcsolódó iparművészeti jellegű tárgyakat, valamint a gyönyörű fametszetekkel ékesített orosz és ukrán liturgikus könyveket nézhettünk meg. Hazafelé útba ejtettük a Hortobágyot, sétáltunk a kilenclyukú híd lábánál, majd Tiszafüred, Abádszalók következett, ahol a Tisza-tó hűs vizében meg is mártózhattunk, ami felüdülés volt a rekkenő hőségben.
Kirándulásunknak az időjárás is kedvezett. Jókedvben, vidáman, élményekben gazdagon telt el ez a három nap.
Azt sajnáljuk, hogy néhány klubtársunk, aki mindig szívesen jön velünk, most nem tudott ott lenni, betegség és egyéb ok miatt.

Köszönjük az Önkormányzatnak, Polgármesterünknek Metzing Józsefnek a felajánlását, hogy a buszt megkaphattuk és csodálatos három napot tölthettünk együtt…mégegyszer köszönet érte.
A Szigetvári fürdőben is voltunk, ahol a gyógyvíz jótékony hatását élvezhettük idősebb nyugdíjasainkkal együtt.
Klubunk több tagja egy hetet töltött a Balatonon, klubtársunk családja nyaralójában, ahol már több alkalommal voltunk, és amiért nem kellett fizetnünk, melyet ezúton is köszönjük.
Augusztus 28-án Görcsönyben falunapon léptünk fel. Köszönet a szervezőknek, Ágikának a szíves fogadtatásért, megvendégelésért, azért a szeretetért, melyet irántunk tanúsítottak.

Elmondhatom, hogy a 2010-es nyár is sok szépet, élményeket, látnivalókat nyújtott számunkra. Remélem a jövőben is ilyen színvonalú kirándulásokban, rendezvényekben lesz részünk, és ilyen aktivitással, hozzáállással valósítjuk meg elképzeléseinket, köztük továbbra is egymás tisztelete, megértése lesz a fontos, mert egy közösség akkor működik jól ha az egyetértés és a szeretet jelen van.

Pellérd, 2010 augusztus 30.

Magdó Jánosné
klubvezető

  

Címlap Civil szféra Nyugdíjas Klub

Elérhetőségek

Cím: 7831 Pellérd, Fő tér 4.
Telefon: (72) 587-910
Fax: (72) 587-922
E-mail: info@pellerd.hu

KapcsolatImpresszumFelhasználási feltételekVendégkönyvTestvértelepüléseinkPartnereinkOldaltérkép